Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΟΜERTA.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ TERROR EDGE (ΕΛΛΑΣ)

1.Χαιρετίζουμε την μαχητική ομάδα Terror Edge. Μπορείτε να ενημερώσετε τους αναγνώστες και συναγωνιστές μας περί τίνος πρόκειται;

1.Χαιρετίζουμε και εμείς με την σειρά μας. Σε ευχαριστούμε για την συνέντευξη και το ενδιαφέρον που δείχνεις και εσύ και το OMERTA CREW επί συνόλου, σχετικά με τις δραστηριότητες μας και την κουλτούρα μας. Δεν αποτελούμε μια ιδεολογικοπολιτική φράξια ή μια ''ποπ'' φανφάρα, παρά συγκροτημένος εθνικιστικός και πατριωτικός σύνδεσμος, ατόμων, ανδρών και γυναικών, που βιώνουμε την καθημερινότητα, παλεύοντας διαρκώς με τον αφύσικο τρόπο ζωής, μέσω μια ατραπού εγκράτειας σε όλα εκείνα τα οποία ο καπιταλισμός μας προωθεί, εντέχνως φυσικά, ως βασικές αναγκαιότητες ή ως βασικά αγαθά, ενώ παράλληλα αντιστεκόμαστε στην κρατικοδίαιτη λαίλαπα των ναρκωτικών ουσιών, ελαφρών και μη. Διατηρούμε , όπως και άλλοι μη εθνικιστές edgers, μια αγάπη και μια αναγνώριση σε σχέση με την ηθική ,την αξιοπρέπεια και την αυτοσυγκράτηση, έννοιες και στοιχεία που απουσιάζουν από την ζωή μας. Ωθούμε εαυτούς στο άκρο και κρατάμε σώμα και πνεύμα σε πολεμική ετοιμότητα, εφαρμόζουμε την αρχαία ρύση '' νους υγιής εν σώματι υγιεί ''. Δεν θεωρούμε την Ελληνική ή την εν γένει Λευκή νεολαία, αναλώσιμο υλικό για την νέα τάξη πραγμάτων, για αυτό και την προτρέπουμε σε μάχιμη ετοιμότητα!

2.Το Straight Edge στύλ διαδίδεται ολοένα και περισσότερο στις τάξεις της νεολαίας. Γνωρίζει άνθηση κυρίως στην Ανατολική Ευρώπη. Τι το διαφορετικό έχει να παρουσιάσει αυτή η εναλλακτική κουλτούρα;

2.Ξεπερνά τον ξύλινο πολιτικό λόγο και την μεθοδευμένη πολιτική λειτουργία, ωθεί και αναγάγει το άτομο σε μηχανισμό αντίστασης, πρώτα σε προσωπικό και εν συνεχεία σε συλλογικό επίπεδο, ενάντια σε όλα εκείνα που τον αγγίζουν τόσο άμεσα. Η χρήση του βιομηχανικού αλκοολ, των ναρκωτικών, του ανούσιου σεξουαλικού εξευτελισμού, των μεταλλαγμένων και βιομηχανοποιημένων τροφών και ροφημάτων, της εξάρτησης από το ίντερνετ, του βιομηχανοποιημένου αθλητισμού κλπ. Αυτός είναι και ο λόγος που πρωτοπορεί. Διαδίδεται στην ανατολική Ευρώπη, της Η.Π.Α και πλέον και στα Βαλκάνια με σταθερούς ρυθμούς και συνδυάζεται με την σκληρότητα και την τραχύτητα, στοιχεία τα οποία φέρει ένας straight edger, δεκάδες λευκοί, εθνικιστές και μη επιλέγουν να περάσουν στην άλλη πλευρά. Επιδιώκουν να ριζοσπαστικοποιηθούν ατομικά και συλλογικά, δίχως να κινδυνεύει η δράση τους αυτή να μετατραπεί σε πολιτικό αποτύπωμα-όφελος κομματικό κλπ. Είναι έκδηλη πλέον η προσπάθεια του καπιταλιστικού συστήματος να μας περιορίσει. Είτε μέσω της βιομηχανίας και των extreme games, όπου και γίνεται οικειοποίηση των όρων και της κουλτούρας μας, είτε μέσω πολιτικών σχηματισμών οι οποίοι προσπαθούν να σφετεριστούν την κινητική μας. Τέλος σύντροφοι μας από την ανατολική Ευρώπη, πέφτουν πλέον θύματα της προπαγάνδας και της λειτουργίας των υπηρεσιών ασφαλείας. Ειδικά στην Μόσχα σύντροφοι που έχουν ανοίξει πόλεμο στους εμπόρους ναρκωτικών, καταλήγουν ενώπιον της δικαιοσύνης με στημένες και κατηγορίες.

3.Συχνά βλέπουμε μασκοφορεμένους και μαυροντυμένους νέους, πότε να επιδίδονται σε graffiti πότε σε ξέφρενους χορούς στιςxSEx συναυλίες, πότε σε πορείες σε δρόμους της Μόσχας και άλλων πόλεων.Ποιές είναι οι μέχρι τώρα δραστηριότητες σας;

3. Σε τοπικό επίπεδο μεταλαμπαδεύουμε την στάση μας και την κουλτούρα μας μέσω δραστηριοτήτων όπως γκραφίτι, έντυπο υλικό, ίντερνετ (http://nsterroredge.blogspot.com/) , κοινή άθληση και παίγνια και φυσικά μέσω της διαδόσεως των θέσεων μας ατομικά στον περίγυρο μας. Ετοιμάζουμε επίσης κάποια ωραία πράματα σχετικά με το αντικείμενο μας μέσα στο 2011.

Στο εξωτερικό οι δραστηριότητες των συντρόφων είναι πέραν αυτών που έχουμε και εμείς, οι πορείες, οι στατικές διαδηλώσεις, τα περιοδικά, οι συναυλίες και σε μερικές περιπτώσεις η διεξαγωγή ενεργειών ακτιβιστικής αντίστασης εναντίων πολυεθνικών εταιρειών μεταλλαγμένων τροφίμων, παραγωγής αναβολικών καθώς και συνοικιών εμπόρων ναρκωτικών.

4.Τι μουσικές προτιμήσεις έχει το Crew του Terror Edge;

4. Κατά κύριο λόγο η hardocore μουσική αν και δεν έχουμε μουσική ομοιογένεια...χεχε Αρκεί η μουσική μας επιλογή να αντιστοιχεί στην ενεργειακή μας φύση!

5.Συνεργάζεστε με άλλες αυτόνομες ομάδες; Υποστηρίζετε την αυτονομία;

5.Οποιαδήποτε κίνηση αποφέρει υγιές και ουσιαστικό αποτέλεσμα μας βρίσκει σύμφωνους για αυτό και συνεργαζόμαστε με μερικές ομάδες εθνικιστικού προσανατολισμού. Στηρίζουμε την αυτονομία και την θεωρούμε μια υγιή κατάσταση, όμως βασικός μας αντικειμενικός στόχος είναι η διάδοση της βασικής μας αρχής ότι η εγκράτεια είναι στάση ζωής.

6.Τι προεκτάσεις μπορεί να λάβει το φαινόμενο StraightEdge;

6. Ενδιαφέρουσα ερώτηση, κατά την άποψη μου η προέκταση και η ανάπτυξη του ''φαινομένου'' μας είναι ανυπολόγιστη και ανάλογη των συνθηκών εκείνων που συνδυαστικά ωθούν την εκάστοτε νεολαία σε μια ριζοσπαστικοίηση και σε ατραπούς που βεβηλώνουν τον κώδικα αξιών του αστικού συστήματος.Η ουσιαστική ιδεολογική θέση της κουλτούρας μας συναντάται ως φιλοσοφία και στάση/θέση/άποψη στην Ελληνική κοινωνία, αιώνες τώρα. Συνυπολογίζοντας και το ότι κάθε κοινωνία ή πληθυσμιακή ομάδα που φθίνει , επιστρέφει σε πατρογονικές αξίες και δομές, η ανάδειξη με ενστικτώδη τρόπο αυτών των βασικών και Ελληνικών (και όχι μόνο) αρχών , μπορεί δυνητικά να μετατρέψει την υπό-κουλτούρα μας σε χείμαρο .

7.Αγαπημένες ασχολίες;

7. Γυμναστική, ανάγνωση βιβλίων και συνεχής αγώνας!

8.Πριν απο κάποιο διάστημα, η καθεστωτική φυλλάδα «Το Βήμα», διαμέσου των κονδυλοφόρων της έχυσε χολή δια στόματος ενός φέρελπη δημοσιοκάφρου, επιδιδόμενη σε αντιφασιστικό παραλήρημα,αναφερόμενη συν τοις άλλοις και στο TerrorEdge Crew. Τι έχετε να προσθέσετε επʼαυτού;

8. Φεύ! Έχω διαβάσει το σχετικό κείμενο ποιότητας ανάλογης της αξιοπρέπειας του αρθρογράφου του. Δεν μου κάνει εντύπωση, η ποιοτική και ποσοτική άνοδος του εθνικιστικού κινήματος είναι αναμενόμενο πως θα πυροδοτήσει τις αντιδράσεις των απανταχού υποστηρικτών της δημοκρατίας. Όσο και εάν λοιδορήσουν και βωμολοχήσουν ο εθνικισμός αποτελεί φυσική λειτουργία και όχι απλά μια ιδεολογική και πολιτική τοποθέτηση και επιλογή. Ήτοι περαστικά τους.

9.Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο τελευταίος λόγος ανήκει σε εσάς!

9. Καλούμε όλους τους συντρόφους εθνικιστές να ακολουθήσουν τον τρόπο ζωής μας και να κάνουν βίωμα τις θέσεις και τις απόψεις μας, οι οποίες έτσι και αλλιώς αποτελούν βασικά και θεμελιώδη στοιχεία του εθνικισμού! Ο αντικαπιταλιστικός αγώνας ξεκινάει από το τι τρώμε, τι φοράμε και τι κύρος έχουμε. Σας ευχαριστούμε!

"I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
Pass out at the shows
I don't even think about speed
That's something I just don't need

I've got the straight edge"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου